Προϊόντα συσκευασίας τροφίμων & ιχθυαλλιεύματος
Η διογκωμένη πολυστερίνη έχει ιδιότητες που την καθιστούν ιδανική συσκευασία για τρόφιμα, όπως ψάρια, κρέας, φρούτα και λαχανικά, είδη ζαχαροπλαστικής, κ.ά.. Είναι ένα αδρανές, μη τοξικό υλικό, που δεν αποτελεί υπόστρωμα για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και διατηρεί τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων.
Είναι ένα άριστο μονωτικό υλικό, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες (αντοχή σε θραύση, κάμψη, θλίψη, εφελκυσμό) και μηδενική απορρόφηση νερού (ιδανικό για συσκευασία σε πάγο). Αποτελεί τη λύση για την προστασία και μεταφορά των τροφίμων που παράγετε και εμπορεύεστε.