Loading...
 

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ παράγει προϊόντα από διογκωμένο πολυστυρένιο - airpop

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς εφαρμογών του διογκωμένου πολυστυρενίου, έχοντας ιδιαίτερη εξειδίκευση στη συσκευασία αλιευμάτων, τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, ποτών, φαρμάκων, λευκών συσκευών, αλλά και προϊόντων για την αγροτική βιομηχανία - πολυσπορεία.

Περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ έχει αναπτύξει τις παραγωγικές της διαδικασίες σε διαφορετικά επίπεδα ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της από την βασική παραγώγη του προϊόντος μέσω της διόγκωσης του πολυστυρενίου και της μορφοποίησης του, μέχρι την διαφήμιση της επωνυμίας του πελάτη πάνω στο προϊόν και την ανακύκλωση του προϊόντος μετά το πέρας της χρήσης του.

Περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε ιδιόκτητο χώρο. Διαθέτει μία παραγωγική μονάδα με τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα δυναμικότητα, καθώς και ιδιόκτητο μεταφορικό στόλο και αποθηκευτικούς χώρους.

Περισσότερα

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ σήμερα απασχολεί 70 εργαζόμενους. Αισθανόμαστε ευτυχείς που οι περισσότεροι από το προσωπικό της εταιρείας βρίσκονται μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια. Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας για την εταιρεία, γι’ αυτό και η επένδυση στους ανθρώπινους πόρους αποτελεί σημαντική και καθημερινή μας μέριμνα.

Περισσότερα

Our people

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 

Fish

ΤΡΟΦΙΜΑ - ΙΧΘΥΑΛΛΙΕΥΜΑΤΑ

Η διογκωμένη πολυστερίνη έχει ιδιότητες που την καθιστούν ιδανική συσκευασία για τρόφιμα.

Fruits

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η συσκευασία από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελεί το μέλλον στη συσκευασία φρούτων και λαχανικών.

Polyseeds

ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΙΑ

Οι δίσκοι φύτευσης πολλαπλών θέσεων από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για εύκολη, γρήγορη και αποδοτική προβλάστηση σπόρων.

 

Drugs

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τα φάρμακα απαιτούν υλικά συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Solar

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) είναι ιδανικό υλικό συσκευασίας βιομηχανικών προϊόντων, όπως λευκές συσκευές, θερμοσίφωνες, υπολογιστές, κ.ά.

Building

ΜΟΝΩΣΗ - ΔΟΜΗΣΗ

Εξοικονομήστε χρήματα, χρόνο, ενέργεια χτίζοντας το σπίτι σας με μέθοδο δομήσεως - μονώσεως του συστήματος ISORAST.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Πολιτική διασφάλισης ποιότητας και πιστοποίηση κατά ISO 9001/2015

Περιβαλλοντική πολιτική και πιστοποίηση κατά ISO 14001/2015

Μάθετε περισσότερα

Πολιτική διασφάλισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία (ΥΑΕ) και πιστοποίηση κατά OHSAS 18001/2007 ΕΛΟΤ1801:2008 

Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σύμφωνα με το πρότυπο SA8000:2014

ISO 9001ISO-1400OHSAS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 

 • Article image
  Wednesday 18 Apr 2018

  Η εταιρεία μας POLYFORMA ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση FRESKON που θα διεξαχθεί στις 26-28 Απριλίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

  Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου καθώς έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων από τον παραγωγικό αλλά και εμπορικό κόσμο.

  Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 14, Stand 15 καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να σας παρουσιάσουμε λύσεις για έξυπνη συσκευασία φρούτων-λαχανικών και λοιπών τροφίμων με νέα καινοτόμα προϊόντα διογκωμένης πολυστερίνης που προσφέρουν διατήρηση του τροφίμου αλλά και αύξηση του χρόνου ζωής του.

   
 • Article image
  Tuesday 09 Jan 2018
  Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου  AGROTICA. 
  Θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό της Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη απο την ΔΕΘ HELEXPO από 1- 4/02/2018 .
   

  Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο Περίπτερο 8, Stand 15.


   
 • Article image
  Tuesday 13 Jun 2017
  Στα πλαίσια της έκθεσης FRESKON 2017 στην Θεσσαλονίκη, η Κα Έφη Αλεβίζου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό FRESH PLAZA, που ασχολείται με την παγκόσμια βιομηχανία φρέσκων προϊόντων,  με θέμα την διογκωμένη πολυστερίνη και τα πλεονεκτήματα της, στην συσκευασία φρούτων και λαχανικών.

  Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
   
19 Αντικείμενα. Σελίδα 3/7
1 2 3 4 5 6 7